Logo uitkijkpost.nl
Foto: Agent Virgil de la Haye op Twitter
Castricum

Waarschuwing voor agressieve klusjesmannen

  Politie

Dinsdag 6 maart werd er weer melding gemaakt van een rondrijdend busje met Engelstalige klusjesmannen. Op verschillende plekken is aangebeld. Betreft een witte bestelbus. Ook politieagent Virgil de la Haye meldde op Twitter: "Zojuist na 2 meldingen Engels sprekende klusjesmannen gecontroleerd in #Castricum. Ze kunnen intimiderend en agressief reageren als u niet van de werkzaamheden gebruik maakt."

Het gaat om een groep Ieren die op bijzonder agressieve manier hun diensten aanbieden, bijvoorbeeld het aanvegen van tuinpaden, het aanleggen van bestrating of het schoonmaken of repareren van dakgoten. Dit gebeurt vaak op zo'n agressieve manier dat mensen niet durven te weigeren. Bovendien wordt werk niet afgemaakt of achteraf sterk afgeweken van de prijsafspraken.

De politie adviseert niet met deze mensen in zee te gaan. Mocht u slachtoffer zijn geworden van deze groep of ziet u ze bij u in de straat, meldt u zich dan bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. De politie zet ze dan het dorp uit.

Bron: Facebookpagina Buurtpreventie Castricum

Meer berichten