Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Urgente vermissing Castricum (UPDATE 30 november)

  Politie
Michael Haver
Michael Haver

Michael Haver (22 jaar) vanuit Castricum is sinds 20 november 2017 vermist. (Delen = Helpen)

Michael is op 20 november 2017 rond 13.00 weggelopen vanuit zijn tijdelijke verblijfplaats in GGZ instelling Dijk en Duin in Castricum. Michael kan verward zijn en heeft dringend medicatie nodig. Hij kan lichamelijk helemaal verstijfd raken en is mogelijk niet in staat om zich verstaanbaar te maken i.v.m. katatonie.

Zijn gezicht is nu wat smaller dan op de foto.

Roepnaam: Mike
Volledige naam: Michael Haver
Geboortedatum: 11-12-1994
Huidige leeftijd: 22
Lengte: 176 cm
Haarkleur: Donkerblond/kalend aan de voorkant
Oogkleur: Blauw met wat grijs
Geslacht: Man

     

UPDATE: Hij is op 20 november van zijn begeleiding weggerend in de richting van het bos in Castricum en heeft waarschijnlijk een brandwond naast zijn oog, waarvoor hij naar de huisarts ging, zo laat zijn zus op Facebook weten. Ook heeft hij dikke ogen als gevolg van deze verbranding, meldt de politie op www.politie.nl. Hij draagt blauwe Nike schoenen, een fel groen T-shirt en een zwarte sweater. Hij heeft mogelijk een (roze) dekentje bij zich en is mogelijk gezien bij Geesterduin en op station Uitgeest. Donderdag 23 november is door Samenwerkende Reddingshonden Organisaties met 38 honden een groot gebied doorzocht in de omgeving van Dijk en Duin. De tientallen vrijwilligers zijn tot diep in de nacht bezig geweest om met hun honden alles secuur af te zoeken. Ondanks alle inspanningen is de vermiste man helaas niet aangetroffen. In totaal waren er vanuit de SRO 38 honden en 64 personen bij de zoekactie betrokken, zo is te lezen op www.reddingshonden.nl

UPDATE 25 november: Op de Facebookpagina van zoekjemee is te lezen dat men op zoek is naar nieuwe tips omtrent de vermissing. Ze doen een dringende oproep om het bericht zoveel en zo breed mogelijk te delen. Michael heeft dringend medicatie nodig, is zonder medicijnen, jas, geld, mobiele telefoon en vervoermiddel vertrokken dus alle reden tot grote zorgen over zijn welzijn. Hij is de afgelopen maanden sterk vermagerd, dus zijn gezicht is smaller dan op bijgaande foto. Houd ook rekening met extra baardgroei. De familie van Michael is radeloos, en zonder nieuwe tips kunnen geen nieuwe gerichte zoekacties worden gestart. Er staat een groot team met reddingshonden klaar als nodig en tevens een groep veteranen die (indien nodig) in linie kunnen zoeken.

UPDATE 26 november: Michael is zaterdag 25 november mogelijk gezien in Alkmaar. Zijn zus is met mensen van zoekjemee zondag gaan zoeken in Alkmaar, meldt zijn zus op Facebook.

UPDATE 28 november: Voor dinsdagavond 28 november is er een grote zoekactie in Alkmaar aangekondigd. Ze willen van 19:00 - 21:00 uur vanaf meerdere locaties zoeken (waar hij gezien is). Er wordt gevraagd of er mensen mee willen helpen zoeken.
De locaties:
*DE HOEF: hoek Vomar/Blokker. Hans zal hier staan/aanspreekpunt zijn.
*DE MARE: Beneluxplein voor kapperszaak Knip-in. Jos staat hier  (grijze muts/blauwe jas)
*CENTRUM: Paardenmarkt aan de kant van de parkeergarage staat de zus van Michael als aanspreekpunt  (donkere jas).
Vanaf deze locaties gaan ze opsplitsen en zoeken. Er is gevraagd om een zaklamp en, indien nodig, regenkleding of paraplu mee te nemen.

UPDATE 29 november: De zoekactie van 28 november heeft helaas niet geleid tot het aantreffen van Michael, blijkt uit de Facebookberichten van zijn familie.

UPDATE 30 november: Ook woensdagmiddag 29 november was er een grote zoekactie, deze heeft ook niet geleid tot het aantreffen van Michael, zo is te lezen op de Facebookpagina van Zoekjemee.

Ziet u Michael Haver? Bel 112. Heeft u tips die kunnen leiden tot het terugvinden van Michael? Bel de tiplijn van de politie: 0800-6070 of bel ZoekJeMee op 085-0606225 (24/7 bereikbaar)

Tips kunt u ook doorgeven via het tipformulier (eventueel anoniem) http://zoekjemee.nl/tipformulier/ 

Bron en foto: De Politie via WhatsApp groep Buurtpreventie Castricum en www.zoekjemee.nl

Meer berichten