Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Castricum

Pol. berichten: inbraak, schietpartij en alcohollimiet

  Politie

Maandag 17 juli  t/m zondag 23 juli 2017

Castricum

In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een in aanbouw zijnde woning aan de Kooiweg. Een raam op de eerste verdieping werd opengebroken en hierna werd er gereedschap en apparatuur weggenomen.

Op donderdag vond er omstreeks 12.10 uur een aanrijding plaats op de kruising van de Provinciale weg met de Zeeweg. Hierbij werd een fietser aangereden door een 35-jarige bestuurder van een personenauto uit Castricum. De aanrijding is vermoedelijk ontstaan door het kort op knipperen gaan van de verkeerslichten. De in de richting van Castricum afslaande bestuurder van de personenauto zag de rechtdoor gaande fietser te laat en reed tegen hem aan. Een nader onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval is door de verkeersongevallendienst van de politie ingesteld. Het letsel van de fietser is nog onbekend.

Vrijdag om 22.10 uur melding aanrijding met letsel op de Castricummerwerf. Ter plaatse bleek het een eenzijdig ongeval te zijn. De bestuurder van een (geleende) scooter had een andere persoon laten rijden op die scooter. Deze persoon bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vervolgens reden beiden tegen een lantaarnpaal.
Beide zijn nagekeken door de ambulance en worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Limmen

Op dinsdag, tussen 17.30 en 21.30 uur een inbraak woning geweest aan de Roelat. Binnenkomst vermoedelijk door zgn 'hengelen' raam aan de achterzijde geopend.
Apparatuur en kleingeld weggenomen. Geen sporen van braak.

Zaterdag 22 juli omstreeks 01.15 is er een alcoholcontrole gehouden op de Uitgeesterweg. De bestuurder van een bromfiets heeft hierbij een rijverbod gekregen en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De desbetreffende man blies 625 ugl. Tevens heeft deze man een rijverbod gekregen van 7 uur.

Akersloot

Maandag 17 juli 2017 om 13:39 uur  heeft er bij Hotel Akersloot een schietpartij plaatsgevonden. Hierbij is een 47 jarige man uit Zandvoort om het leven gekomen. De vermoedelijke dader heeft zich vlak na het incident zelf gemeld bij het politiebureau in Zaandijk.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=11451423&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=11451422&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>