Afbeelding
Foto: Monique de Vries

Politieberichten met o.a. gestolen auto

Politie Castricum

Politieberichten van maandag 3 juli t/m zondag 9 juli 2017

Castricum

Dinsdag 4 juli omstreeks 16.40 melding van Reddingsbrigade dat er een persoon in moeilijkheden was recht voor de post. Reddingsbrigade zag dat er een ouder persoon in de mui zwom en problemen had. Deze persoon is door de leden van de Reddingsbrigade uit zee gehaald en naar het strand overgebracht. Nadat de persoon bijgekomen was vertelde hij dat hij zijn vrouw miste. De reddingsbrigade zelf is meteen een zoek actie begonnen en werd er groot alarm geslagen. De trauma Heli die ook al aanvliegend was zag de persoon in het water liggen ongeveer 200 meter van waar de man gevonden was. Vrouw is op strand gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis alwaar zij later is overleden.

Donderdag 6 juli om 13.43 uur vond er een aanrijding met letsel plaats op de Oude Parklaan te Castricum. Betrokkene reed op de fiets (MTB) in de richting van het strand. Voor hem reed Berg in een bestelbus. Door de noodzaak van het verkeer moest de bestuurder van de bestelbus, ter hoogte van het witte kerkje, ineens remmen en de fietser had dit te laat in de gaten, kon geen kant meer op en tikte de rechter achterkant van de bus aan en kwam hierdoor ten val. Hierdoor liep hij een groeiende zwelling ter hoogte van zijn linker slaap op. De fietser is door de ambulance voor controle meegenomen naar het RKZ.

Tussen vrijdag 7 juli 23.00u en zaterdag 01.45 uur zijn er diverse goederen gestolen vanaf en uit een snorfiets welke geparkeerd stond op de Dorpsstraat.
Beide richtingaanwijzers aan de voorkant en een richtingaanwijzer een de achterzijde zijn van de snorfiets gestolen. Na het openen van de buddy bleken ook nog de jassen en de accu te zijn gestolen

Op zondag 9 juli omstreeks 03.15 uur zag de politie een bromfiets rijden waarbij zowel de bestuurder als passagier geen helm droegen. Bij controle bleek de bestuurster tevens niet in de het bezit van een rijbewijs. Beiden zijn bekeurd voor het niet dragen van de helm en de bestuurster is ook bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs

zondag 9 juli 2017 om 23:50 uur is er een scooter, welke in de fietsenstalling bij Vitesse stond, in de brand gegaan. Brandweer heeft het vuur geblust.

Tussen zondag 7 juli 23.50 uur en maandag 8 juli 8.50 uur is er een Audi, A5 sportback, grijs gestolen vanaf de Jo Vincentstraat te Castricum.

Bron: Politie Castricum

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 22 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01