Nevertheless, een van de 12 bandjes die tijdens Walk-In Akersloot van zich laat horen.
Nevertheless, een van de 12 bandjes die tijdens Walk-In Akersloot van zich laat horen. Foto: aangeleverd

10e Walk-in Akersloot

Nieuws Akersloot

AKERSLOOT - Dit jaar is een jubileumjaar voor de Walk-in Akersloot. Voor de 10de keer kun je luisteren naar allerhande muziek in huiskamers, garages en schuren op zondagmiddag 5 november. Er hebben zich 12 bandjes aangemeld! 

De muzikanten zullen hun muziek ten gehore brengen in vier sets van ieder 30 minuten. De aanvangstijden zijn 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur. Dus tussen iedere twee sets in, heb je gelegenheid genoeg om naar de volgende locatie te gaan. De middag wordt afgesloten in de Storeyclub waar je onder het genot van een drankje kunt napraten met elkaar en kunt luisteren naar het laatste bandje.

Om alvast een keuze te maken uit de diverse bandjes, vermelden we hieronder wie er van de partij zijn. Het programma is ook te verkrijgen op alle locaties waar de bandjes spelen. 

Programma: Terug van weggeweest Hans Wagemaker, een breed scala aan muziekgenres van Marco Schuitmaker tot Neil Diamond op Hoocamp 120, de Carolannies met hun rockbandje XXS spelen hits uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 op Julianaweg 6, de 2 G’s brengen popsongs met een accent naar het verleden en kun je beluisteren op Meerweg 2, The Bent, een unieke familiegroep die klassiekers en hits van nu in een eigentijds jasje steekt op Startingerweg 30, Miller & Magpie spelen akoestische nummers met twee gitaren in de school De Brug op Buurtweg 20, in de garage op Dorpsstraat 3-5 speelt Nevertheless hun verrassende songs overgoten met een NTL-sausje, The Visitors maken lekkere luistermuziek van vroeger en van nu op Waterzijde 1A, op Boschweg 7 kun je luisteren naar Indahouse, popmuziek in een akoestische jas, Bakkudonsko, oude Macedonische en Servische volksliedjes en popliedjes uit voormalig Joegoslavië speelt op Wagnerlaan 23 en de Bikkels met speciale gast Wouter op accordeon, spelen liedjes over Ierland, Mexico en Akersloot op Julianaweg 45. Dit jaar de nieuwkomer Show: Cola dù vla, heerlijke bekende pareltjes van golden-oldies in een akoestische muziekshow op Julianaweg 79.

Als muzikale afsluiter zal, net als vorig jaar, Dalton4 weer dansbare rockabilly laten horen in de Storeyclub vanaf 17.30 uur. 

Wanneer je trek gekregen hebt na deze muzikale middag kun je het Walk-in menu nuttigen bij ’t Hoorntje, Kerklaan 20 in Akersloot. Het menu bestaat uit: Stoofvlees met friet en salade voor € 17,50 per persoon.

Deze toppers fietsen 800 kilometer in vijf dagen.
Rugby'ers CasRC stappen op fiets om geld in te zamelen voor jeugdprojecten 7 uur geleden
V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 26 apr, 13:37
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 26 apr, 10:51
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34