The Howl Ensemble
The Howl Ensemble Foto: Aangeleverd

Vergadering CALorie en muziek in de Bakkerij

Ingezonden Castricum

Donderdag 19 oktober: Openbare vergadering CALorie

Op donderdagavond 19 oktober is er een ledenraadpleging over hoe de verduurzaming in Castricum te versnellen door Energiecoöperatie CALorie in De Bakkerij.

Of zoals ze het zelf zeggen: Routekaart met ons plan van aanpak tot 2020 en scenario's naar 2030.

Alle hulp is nodig. Daarom nu deze ledenraadpleging waarin ze de Routekaart met willen bespreken: kom langs en noteer alvast 19 oktober voor een duurzaam Castricum. Nieuwe leden zijn ook van harte welkom op donderdag!

Meer informatie: http://www.calorieenergie.nl/

Aanvang 20:00 uur. Open 19:30 uur

Zaterdag 21 oktober: UpCdownC (UK) + The Howl Ensemble

UpCdownC (UK)

Deze drieledige band uit Medway, Engeland is misschien wel een van de beste post-rock/metal acts uit de UK. Vooral instrumentaal en woest onafhankelijk hebben ze al meerdere albums uitgebracht. Deze maand hebben ze hun nieuwste album uit dat geïnspireerd wordt door klassieke horrorfilms! Maak kennis met UpCDownC!

The Howl Ensemble (Rotterdam). Post-rock in de breedste zin des woords. Het Ensemble put inspiratie uit o.a. jazz rock vanuit beide kanten van het spectrum; denk The Mars Volta tot Jaga Jazzist. Maar ze komen ook venijnig noisy uit de hoek a la Daughters, of laten de aarde beven als Sunn O))). Expect the unexpected en laat je verassen op deze avond!

Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro

Bron: de Bakkerij

UpCdownC