Afbeelding

Wie jarig is trakteert! Expert Castricum viert feest

Ingezonden Castricum

Expert heeft dit jaar zijn 50 jarig jubileum. En dat moet gevierd worden volgens Danny de Graaf. Wie vanaf koopzondag 21 mei bij Expert de Graaf zijn aankoop doet wordt getrakteerd met een Expert Cadeaukaart. 

"Op ons verjaardag feestje pakken we echt goed uit. Iedere klant die aan aankoop doet met een bonbedrag boven de € 100,- euro ontvangt een cadeaukaart, waarbij het aankoopbedrag de waarde bepaalt. Voor elke € 100,- die wordt besteed zetten wij € 10,- euro op de cadeaukaart. Maar let op! Koopt u voor € 1.000,- euro of meer dan verdubbelen wij de waarde van uw cadeaukaart! Dus meer kopen is meer krijgen!" Danny de Graaf is enthousiast bij het vertellen over de actie..

"Bijvoorbeeld, u koopt een led tv van € 899,-. U ontvangt dan een cadeaukaart t.w.v € 80,- euro. Koopt u hier nu ook een soundbar bij van € 149,- euro dan wordt het totale bonbedrag € 1.048,- euro en verdubbelen wij de waarde van de cadeaukaart van € 100,- naar € 200,- euro!"

Deze actie is geldig op het hele assortiment* en is ook op http://www.expert.nl. "Ook online koopt u gewoon vertrouwd dichtbij bij Expert de Graaf in Castricum".

De voorwaarden van de actie kunt u ook vinden op www.expert.nl/expertactie/cadeaukaart-actie.

"Maar natuurlijk is iedereen ook welkom vanaf zondag tijdens de oldtimershow bij ons in de straat om te profiteren van deze actie om met het beste advies de juiste voordeel te behalen".

Bron en foto: Expert Castricum