Afbeelding
Foto: Pixabay

De Tafel van Veel: alleen, maar samen uit eten

Human Interest Castricum

CASTRICUM - Ben je alleen en hou je van uit eten gaan, maar houdt het alleen gaan je tegen?

In samenwerking met welzijn Castricum houden diverse restaurants een tafel vrij voor alleenstaanden om aan te schuiven. Vanaf woensdag 6 juli is er elke woensdag een tafel bij Balu, eetBarLekker en ‘d Miamo, deze in samenwerking met de Stiefel. Tegen een vast bedrag van €15,- krijg je een maaltijd, dit is exl. Drankjes. Er is geen keuzemenu. De nadruk ligt op ontmoeting, dit in combinatie met heerlijk en gezellig samen eten. Een heerlijk avondje uit.

Ga je liever niet meer ’s avonds over straat, er is ook de mogelijkheid om op woensdagen te lunchen bij Hof van Kijk-Uit of de Oude Keuken. Ook hier zal op woensdagen een Tafel van Veel zijn.

Heb je een keuze gemaakt waar je wilt eten, bel wel naar het restaurant en meld je aan voor de Tafel van Veel. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Deze restaurants draaien dit project tot en met september elke woensdag en daarna zullen er andere restaurants het stokje overnemen. Keuze genoeg dus. Trefpunt Heiloo gaat aansluiten bij het project, dus in de nabije toekomst hoopt Welzijn Castricum het aanbod te kunnen uitbreiden met restaurants in Heiloo.

Draag je het project een warm hart toe en wil je een gastvrouw/heer zijn, zodat de eerste alleenstaande niet aan een lege tafel hoeft te beginnen, meld je dan aan bij Welzijn Castricum! Voor meer informatie mail naar info@welzijncastricum.nl of bel 0251 65 65 62/06 23690765