Afbeelding
Foto: NH Nieuws/ Anne Klijnstra

Het Noodfonds steunt de Voedselbank IJmond met 4000 euro

Human Interest Castricum

CASTRICUM - Vanwege de coronacrisis is de aanvoer voor de voedselbanken opgedroogd. Daarom heeft het Noodfonds geld ingezameld voor de Voedselbank in de Regio IJmond. Daarmee kan zij waardebonnen geven aan hun klanten. Die kunnen daarmee zelf hun basisbehoeften kopen in de winkel. Zolang de crisis duurt, zal de behoefte aan deze vorm van hulp alleen maar toenemen.

Ton Borst, voorzitter van het Noodfonds, overhandigt op 22 mei een cheque van 4000 euro aan Nienke Witkamp van de voedselbank Regio IJmond. Nienke coördineert het uitgiftepunt in de gemeente Castricum.

Stichting Noodfonds gemeente Castricum is een initiatief van de Protestantse kerken Castricum, Akersloot en Limmen en de Rooms-Katholieke kerken van Castricum en Limmen. Al jaren ondersteunen zij mensen in Castricum, Akersloot en Limmen. Ze staan mensen bij als de overheid en andere instanties dat niet kunnen. Ze maken geen onderscheid op geloofsovertuiging, politieke voorkeur, huidskleur of wat dan ook.

Woont u in de gemeente Castricum en heeft u hulp nodig? U kunt een bericht sturen aan info@noodfondscastricum.nl. Wilt u een bijdrage doen? U kunt doneren aan het Noodfonds, op: NL82 RABO 0327 0740 43 t.g.v. Stg. Noodfonds gemeente Castricum.