Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Hulp tijdens Coronaperiode

  Human Interest

CASTRICUM - De maatregelen rondom het Corona virus ontwikkelen zich snel. Iedereen wordt gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven en letterlijk en figuurlijk afstand van elkaar te nemen. In het kader van jouw en ons welzijn is besloten het kantoor van Welzijn Castricum tot nader order gesloten te houden. Wel gaan de telefonische en mailcontacten uiteraard door en biedt Welzijn Castricum ondersteuning daar waar dat belangrijk is voor bewoners die in deze periode juist hulp nodig hebben.

Misschien heb je bepaalde vragen, behoefte aan een luisterend oor, of (dringende) praktische hulp nodig, bijvoorbeeld bij de boodschappen of het rijden naar een arts. Dan kun je bellen naar 0251 – 656562. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen door een van de welzijnswerkers of het Sociaal Team. 

Veel spontane hulp in buurten

Welzijn Castricum staat ook in deze periode in contact met de straatcontactpersonen die in straten en buurten actief zijn. Zij signaleren en spelen hulpvragen door in deze voor inwoners lastige tijd. Welzijn Castricum ontvangt van de contactpersonen veel reacties over hulp in straten en buurten van inwoners die elkaar helpen, men let op elkaar. En dat is een positief geluid en om trots op te zijn!

Om meer te weten te komen over de straatcontactpersonen in uw buurt, kunt u kijken op de website www.welzijncastricum.nl.

Meer berichten