Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Regio

Webinar: 'Hoezo te veel?'

  Human Interest

Een webinar voor naasten van mensen met verslavingsproblemen

Op donderdag 7 november organiseert Brijder Jeugd preventie een webinar voor familie en naasten. Het webinar vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon.

Op het moment dat iemand een verslavingsprobleem heeft, dan kan dit ook voor de naasten problematisch zijn. Vragen als: - Wat kan ik doen om de ander te laten stoppen? - Moet ik alle middelen weggooien? - Welke grens kan ik trekken? - Kan ik de ander nog vertrouwen? - Hoe ga ik ermee om als hij/zij ontkent dat er een probleem is?

In dit webinar wordt informatie gegeven hoe omgegaan kan worden met deze vragen en hoe daarbij eigen grenzen en belangen bewaakt kunnen worden.

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kan men via een chat vragen stellen aan experts van Brijder Jeugd en preventie. De vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door aan te melden via de link op de website www.brijderjeugd.nl/webinar-familie-en-naasten.

Naast voorlichting, advies en hulpverlening aan jongeren, biedt Brijder Jeugd ondersteuning aan familie en naasten van personen met een verslavingsprobleem.

Meer berichten