Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Regio

Doneeractie 'Ga toch bewegen'

  Human Interest

Arja en Robin zijn beiden sinds 2011 rolstoelgebonden. Arja mist een onderbeen en Robin mist 2 benen en een arm. In juli zijn zij vertrokken vanuit Beverwijk naar Den Helder. Deze rit was 60 km lang.

Met een temperatuur van 36 graden hebben ze deze kilometers in 2 dagen in hun rolstoel afgelegd zonder enige voorbereiding. Dit heeft hen geïnspireerd een nieuwe uitdaging aan te gaan om aandacht te vragen voor de doneeractie 'Ga toch Bewegen'. Hiermee willen Arja en Robin een bedrag ophalen voor een 2-persoons brommobiel. In de winter willen ze hiermee reclame maken om mensen met een lichamelijke beperking te activeren in het voorjaar en in de zomer samen met Arja en Robin activiteiten te ondernemen.

Maandag 23 september om 09:00 uur vertrekken Arja en Robin vanuit BonbonBike, Breelaan 52 in Bergen naar Aartswoud, Medemblik, Hoorn, Zuidoostbeemster, Akersloot en verwachten op vrijdag 27 september om 11.00 uur binnengehaald te worden in hun woonplaats Heemskerk bij Fit4you2 Beneluxlaan 205-207.

Doneren kan via www.doneeractie.nl/ga-toch-bewegen

Meer berichten