Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Workshop 'Kijken door de ogen van mensen met dementie'

  Human Interest

Ter afsluiting van het Alzheimer Trefpunt seizoen organiseert de regionale afdeling van Alzheimer Nederland, net als ieder jaar, een bijzondere bijeenkomst.

Dit jaar is er gekozen voor de workshop: 'kijken door de ogen van mensen met dementie'. Deze workshop wordt verzorgd door Jos Cuijten, dementiedeskundige en auteur van het boek 'Is dementie erg?'.

Tijdens de bijeenkomst zult u inzicht krijgen in de werking van het beschadigde brein, zoals bij mensen met dementie. Ze gaan samen met u op zoek naar de behoeften van mensen met dementie. Hoe spelen wij daarop in?

Door het nabootsen van praktijksituaties krijgt u zicht op de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Een inspirerend gebeuren!

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 juni in het Theater Koningsduyn: Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum. De ontvangst is vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur.

Iedereen die in de regio Midden-Kennemerland woonachtig of werkzaam is en op enige wijze betrokken is (of zich betrokken voelt) bij de ziekte dementie, is van harte welkom. Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden.

Meer berichten