Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Kom het spel Schatgravers spelen

  Human Interest

Op vrijdagmiddag 12 april wordt het spel Schatgravers gespeeld in de bibliotheek in Castricum. Schatgravers is een kaartspel, waarbij kinderen (6 – 12 jaar) echt contact met elkaar hebben. Ze ontvangen complimenten, krijgen een beter beeld van zichzelf en medespelers én worden verrast door eigen en andermans kwaliteiten. Het spel wordt begeleidt door gezins- en kindercoach Lisette de Graaf.

In Schatgravers ontdekken kinderen hun waardevolle eigenschappen (schatten) van zichzelf en van medespelers. Je zelfvertrouwen wordt vergroot door de complimenten die je van anderen krijgt en je jezelf geeft. Je gaat rijker naar huis. Het spel kan worden gespeeld door kinderen van 6 tot 12 jaar, maar ook volwassenen kunnen meespelen. Gezins- en kindercoach Lisette de Graaf verzorgt deze middag. Meer informatie over Lisette en haar werk vind je op www.t-gevoel.nl.

Het spel wordt gespeeld op vrijdag 12 april van 15.00 tot 16.30 uur in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst.

Meer berichten