Logo uitkijkpost.nl
Foto: Erika Dekker-de Groot
Castricum

Vrijwilligerswerk: ‘Jonge senioren voor Castricum'

  Human Interest

Wilt u ook kennismaken met de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Kom dan op donderdagmiddag 18 oktober naar de informatieve bijeenkomst over vrijwilligerswerk in het gemeentehuis van Castricum (Raadhuisplein 1). De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Castricum en Stichting Welzijn Castricum.

Iedereen met een portie levenservaring, die zich wil inzetten is welkom. Leeftijd is daarbij niet belangrijk, voor zowel de 50- als de 70-jarigen is de bijeenkomst interessant.

Vanaf 13:30 uur kan men binnenlopen en staat de koffie en thee klaar. Om 14:00 uur wordt iedereen welkom geheten en volgt een presentatie over de valkuilen en kansen in het vrijwilligerswerk. Daarna kunnen de deelnemers kiezen uit korte workshops waarin vrijwilligers vertellen over hun praktijkervaringen en kunnen zij zich oriënteren op een kleine informatiemarkt, waar informatie over vacatures en organisaties wordt gegeven.

Wie meer wil weten over de bijeenkomst 'Jonge Senioren voor Castricum' kan terecht bij Ingrid Wellen, e-mail i.wellen@welzijncastricum.nl van de Stichting Welzijn Castricum, tel. (0251) 656562.

Aanmelden (gewenst, maar niet noodzakelijk) kan via Ineke van Exter, via e-mail: inekevanexter@debuch.nl

Meer berichten