Logo uitkijkpost.nl
Foto: Jantje Beton
Castricum

Wilt u een uurtje collecteren voor buitenspelende kinderen?

  Human Interest

In de week van 5 t/m 10 maart is de Jantje Beton Collecte. Vrijwilligers van Speelvereniging De Springplank gaan dan samen met ruim 40.000 andere vrijwilligers in Nederland langs de deuren om geld op te halen, zodat meer kinderen buiten kunnen spelen.

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buitenspelen steeds minder vanzelfsprekend. Eén Op de vijf kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten.

U kunt flink helpen met deze collecte, omdat 50% van de opbrengst naar Speelvereniging De Springplank gaat. De Springplank kan hiermee het speelhuisje in de speeltuin opknappen. Heeft u een uurtje over, kom dan helpen. Meldt u aan via info@springplank-castricum.nl.

Wilt u wel helpen, maar niet collecteren? Maak dan een digitale collectebus aan op jantjebeton.nl/collecte. Met deze collectebus steunt u door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Meer info? collecte.jantjebeton.nl.

Bron: Speelvereniging De Springplank Castricum

Meer berichten