Kersttrui Run Akersloot 2017
Kersttrui Run Akersloot 2017 Foto: Vincent Bloothoofd

Een mooi bedrag voor Serious Request tijdens Kersttrui Run 2017

Human Interest Akersloot

AKERSLOOT - Op vrijdagavond 22 december rond 19.00 uur wemelde het op het Wilhelminaplein in Akersloot van de 'foute' Kersttruien. Ook veel kinderen deden dit jaar mee met de Kersttrui Run. Voorwaarde: er moest drie kilometer worden gerend of gelopen in de meest foute kersttrui.

Rock en Roll Dansgroep Akersloot en Café De Vriendschap sloegen ook dit jaar weer de handen ineen en zorgden voor leuke kerstversiering langs het parcours, Kerstmannen en gezellige kerstmuziek. Na afloop kon men in Café De Vriendschap bijkomen van alle inspanningen en genieten van warme chocolademelk of glühwein en swingen op de muziek van Boom Boom Barber.

Deelname kostte €7,50 p.p. (inclusief kerstmuts, warme chocolademelk, glühwein en live muziek). Voor Serious Request is een mooi bedrag opgehaald van € 1.500,- ...een mooie kerstgedachte toch? Er zijn TV-opnames gemaakt: er is toegezegd dat de uitzending zaterdagavond 23 december rond 19.30 uur zal worden uitgezonden op NPO3.

3FM Serious Request 2017 haalt samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding