Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Limmen

Kerstpakkettenactie werkgroep Caritas Limmen

  Human Interest

Komend weekend gaat Nederland weer massaal aan tafel om samen met familie, vrienden en geliefden te genieten van een kerstlunch of kerstdiner. Ook in onze dorpsgemeenschap zullen velen naast de goedbezochte kerstvieringen in de Corneliuskerk genieten van een goedgevulde tafel. Veel mensen hebben echter weinig te besteden of verkeren in een sociaal isolement. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, wil de werkgroep Caritas afdeling Limmen hen ook dit jaar voor de feestdagen een attentie aanbieden in de vorm van een envelop met een kleine financiële bijdrage en een kerstpakketje. Daarvoor is echter wel uw medewerking nodig.

Afgelopen jaren hebben vele inwoners van Limmen deze actie ondersteund door hun kerstpakket of een deel daarvan ter beschikking te stellen. Het thema van de HALE (Heiloo, Akersloot, Limmen en de Egmonden) dit jaar  luidt "omzien naar de ander". Een mooie gelegenheid om dit thema handen en voeten te geven door uw steun aan deze kerstpakkettenactie. U kunt uw bijdrage neerzetten in de Mariakapel of afgeven aan de pastorie. Graag vóór donderdagavond 21 december 2017.
Financiële steun is natuurlijk ook mogelijk. Het bankrekeningnummer is NL32RBRB0900833025, ten name van PCI Limmen. Een envelopje in de brievenbus van de pastorie komt uiteraard ook op de juiste plek terecht.

Bron: Werkgroep Caritas, afdeling Limmen

Meer berichten