Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Limmen

Jeugdkoor geeft invulling aan het thema 'eenzaamheid'

  Human Interest

Op zaterdagavond 25 november 2017 zal het jeugdkoor van de Corneliusparochie in Limmen een themaviering verzorgen. Het jeugdkoor bestaat dit jaar uit 10 jongeren die vanaf september al aan de slag zijn met het uitwerken van het thema: 'Eenzaamheid' Dit naar aanleiding van het jaarthema 'Omzien naar de ander' Het koor zal ook dit jaar er weer op geheel eigen wijze inhoud aan geven.

Er wordt uitgegaan van het verhaal van Jezus die met een bezeten man in gesprek gaat. In het woord 'bezeten' zit ook het woord 'bezet'. Ook jongeren voelen zich vaak bezet. Je voelt je soms kwetsbaar. 'Wat vinden anderen van mij?' Je wilt voldoen aan de normen, kleding, gedrag en gewoontes van je omgeving. Je wilt er bij horen, maar ondertussen kun je je dan ook heel ongelukkig voelen van binnen. Met muziek, woorden en toneel proberen de jongeren tijdens deze viering deze tweedeling van de binnen- en buitenkant met ons te delen.

Binnen de parochie is men heel blij en trots dat ze zo'n actieve groep jongeren binnen de parochiegemeenschap hebben. De jongeren zouden het erg op prijs stellen als u er op 25 november ook bent. U bent allen van harte uitgenodigd mee te vieren.

Bron en foto: Corneliusparochie te Limmen

Meer berichten