} Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Maak uw burenbijeenkomst nog leuker!

  Human Interest

In het najaar worden in veel buurten in Castricum, Bakkum, Limmen en Akersloot buurtfeesten gevierd. Een prachtige mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en de contacten in de buurt te verstevigen!

Welzijn Castricum biedt voor buurtfeesten het Buurtboxspel aan dat buurtbewoners helpt om elkaar op een leuke manier (nog) beter te leren kennen. Ook komen buurtbewoners met behulp van het spel te weten wat er in de buurt speelt en wat de wensen zijn voor verbeteringen. Het Buurtboxspel is een kleurrijk kaartspel dat naar keuze met een grote of kleine dobbelsteen binnen of buiten gespeeld kan worden. Het kan gaan om kleine of grotere groepen. Wellicht is het Buurtboxspel een idee voor uw burenbijeenkomst of feest. Doet uw buurt mee aan Burendag, dan is het spel een interessante en dynamische aanvulling.

Welzijn Castricum beschikt over meerdere spelen en leent de spelen kosteloos uit. Ook kan Welzijn Castricum adviezen geven als dit gewenst is en het spel begeleiden.

Wilt u gebruik maken van het spel of andere goede tips voor uw buurt ontvangen? Neem dan contact op met Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum. Telefoon 0251 65 65 65, of mail naar: info@welzijncastricum.nl.

Bron en foto: Stichting Welzijn Castricum

Meer berichten