} Logo uitkijkpost.nl
Burgemeester Mans en het echtpaar Klaas en Tiny de Goede-Dekker in Limmen
Burgemeester Mans en het echtpaar Klaas en Tiny de Goede-Dekker in Limmen
Limmen

Klaas en Tiny de Goede-Dekker uit Limmen 60 jaar getrouwd

  Human Interest

Het echtpaar Klaas (88) en Tiny (87) de Goede-Dekker, uit Limmen was op 12 juni jl. 60 jaar getrouwd en kreeg een bezoekje van Burgemeester Toon Mans en wethouder (en oud buurman) Wim Swart.

Ze leerden elkaar kennen op de kermis in Heiloo. Veel uitgaan deden ze in die tijd niet. "Je zag elkaar op de diverse evenementen en op dansavonden". Het echtpaar heeft 5 kinderen (3 zonen en 2 dochters), 11 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.
Ze waarderen elkaars betrouwbaarheid en ijver. Tiny bleef na hun huwelijk thuis om voor de kinderen te zorgen. "Dat was zo in die tijd". Maar is er ook blij om dat ze dat gedaan heeft, zo heeft ze alle fases in het opgroeien mee kunnen maken.
Het echtpaar heeft 36 jaar met veel plezier aan de Den Burglaan gewoond en woont nu al weer 13 jaar aan de Enterij. Ze hebben van woning geruild met hun jongste zoon.

Het feest viert de familie later nog. Zaterdag is de viering in de kerk onder begeleiding van de Harmonie, waar een zoon en schoondochter in meespelen.

Jonge stellen moeten elkaar accepteren volgens de heer en mevrouw de Goede. "En ja, dan moet je wel eens iets opgeven, zo werkt dat". Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn grote pluspunten in een relatie. "En niet te snel opgeven!"

Tekst en foto: Erika Dekker-de Groot

Meer berichten