Jasper.
Jasper.

Hoe viert Castricum Oud en Nieuw?

Human Interest Castricum

Onze speciale verslaggeefster Monique de Vries vroeg zich af hoe Castricum Oud en Nieuw viert. Ze ging de straat op en vroeg het de voorbijgangers.

Jasper uit Castricum, heeft oliebollen en appelflappen gekocht. Hij viert oud en nieuw (gelukkig..) niet bij hem thuis. Hij viert het met vrienden en veel kinderen. Hij heeft geen goede voornemens, alles gaat goed!

Mevrouw van den Bos gaat oudjaar vieren met haar 2 zussen. 1 zus komt uit Brabant de ander uit Castricum. Ze heeft een zak met krentenbollen gekocht. Haar goede voornemen; ze doet veel vrijwilligerswerk en moet eigenlijk wat meer aan zichzelf denken. Ook moet ze eigenlijk nodig haar huis opruimen voor een verhuizing, anders kan de makelaar geen foto's maken.

Frank en Dylan Baars uit Castricum hebben net oliebollen en krentenbollen gehaald. Ze vieren oudjaar met Frank zijn schoonouders. Goede voornemens heeft hij eigenlijk niet.

Madeleine Jager heeft oliebollen, krentenbollen en appelflappen gekocht. Ze viert oud en nieuw thuis met haar 5 kinderen. Op Monique haar vraag of ze nog een goed voornemen heeft, antwoordt ze dat ze het (altijd al) belangrijk vindt dat iedereen lief is voor elkaar. Dat zit al in de kleine dingen; bv elkaar groeten.

Tekst en foto's: Monique de Vries. 

Mevrouw van den Bos.
Frank en Dylan Baars.
Madeleine Jager.