Logo uitkijkpost.nl
In maart werd deze foto van Marco Bruinsel en René Stet, rolschaatsend over het Braveld, verkozen tot beste foto van de Oosterbuurt/Molendijk-Zuid. De Molendijk werd op dat moment bouwrijp gemaakt.
In maart werd deze foto van Marco Bruinsel en René Stet, rolschaatsend over het Braveld, verkozen tot beste foto van de Oosterbuurt/Molendijk-Zuid. De Molendijk werd op dat moment bouwrijp gemaakt. (Foto ingezonden door René Stet)
Castricum

Stem op de beste foto van de Bomenbuurt

  Historie

CASTRICUM - Op dinsdagavond 11 april organiseerde de Werkgroep Oud-Castricum een vertelbijeenkomst over de totstandkoming van de Castricumse Bomenbuurt, met speciale aandacht voor de Castricumse sportclubs. De bijeenkomst vond plaats op basisschool De Sokkerwei, middenin de Bomenbuurt en stond in het teken van het buurtproject 'Castricum in 1967'.

Er werden veel verhalen over sport in Castricum in de jaren '60 gedeeld. Het publiek heeft leuke foto's van de buurt meegenomen die nu op themapanelen in de school hangen. Volgende week donderdag 20 april is iedereen tussen 16:00 en 17:00 uur welkom op basisschool De Sokkerwei om dé foto van de Bomenbuurt in 1967 uit te kiezen. Tot die tijd kunnen er nog foto's bij de school ingeleverd worden, of naar foto1967@oudcastricum.com gestuurd worden. In het najaar van 2017 zal de winnende foto uitvergroot in de betreffende buurt tentoongesteld worden.

Meer berichten