Afbeelding
Foto: Monique de Vries

Twee bands bij De Oude Keuken

Cultuur Bakkum

BAKKUM - Op zondag 11 september spelen in het kader van het muziektuinenfestival twee bands bij De Oude Keuken in Bakkum, Vierz en All You Can Eat (AYCE).

Vierz
Semi-akoestische meerstemmige jazz, pop, blues, easy listening en soepele gitaarriffs zijn ingrediënten die u kunt verwachten als dit kwartet het podium betreedt. Bekende en minder bekende songs worden door Wendy vertolkt met haar heldere, herkenbare stemgeluid. De bezetting is: Wendy Ruijter zang, Frank van Lunteren op gitaar, Leo van der Sande toetsen en Sipke Ruijter zang en gitaar. Dit gezelschap speelt om 11.00 en 12.00 uur.

All You Can Eat (AYCE)
Op swingende en inspirerende wijze brengen zij covers van minder bekende songs. Denk dan aan nummers van Amos Lee, Counting Crows, Paolo Nutini, Tom Waits of Jack Johnson. Ze geven daarbij hun eigen draai aan de muziek, het liefst met twee- of driestemmige zang. Bezetting: Maarten (zang,elektrische gitaar en slagwerk), Wouter (zang, akoestische gitaar en andere snaarinstrumenten), Guido (zang en akoestische bas) en Edo (elektronische drums en cajon). Dit gezelschap speelt om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis, maar in het kader van het festival is een vrijwillige donatie welkom.