Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r. Marina, Milou en Sabrina
V.l.n.r. Marina, Milou en Sabrina (Foto: Marina Fotografie)
Bakkum

Maanfestatie

  Cultuur

BAKKUM - Aanstaande zondag 15 mei vindt in Bakkum de daverende Maanfestatie plaats in de prachtige galerie en beeldentuin van Marina Pronk. Ééndaags festival Maanfestatie is een heerlijk feest voor al je zintuigen in de entourage van 2- en 3-dimensionale kunst met spectaculaire en hartverwarmende live optredens, light-acts door CAKtwo en veel spontane al dan niet muzikale interactie!

Live painting
Om 15.00 uur start de eerste live-painting-sessie waarin Sabrina Tacci theatraal met verf op een groot canvas improviseert, geïnspireerd door de klanken van harptrio Arachne bestaande uit Simone Jansen, Nadine Verschuren en Jeanne van der Veer. Het kan zomaar gebeuren dat ook de prachtige stem van Milou Mignon hier al te horen is of de bansuri van Erik Bakker.

EP release
Tijdens de Maanfestatie presenteert Milou haar nieuwe EP ‘Onder de Sterren’ en speelt de muziek live met haar band Bart-Jan Oosting, Kevin van Moorsel en Hendrik Louis. Daarnaast spelen ze eigen muziek in het Frans en Engels. Ook vindt de première van videoclip Discodier plaats. Een spannende video in een wereld van luxaflexen en  iets teveel glitter. Betovering is Milou op het lijf geschreven en betoverend zal het zijn.

Hindoestaanse hapjes
Chotima Sadhna brengt haar Hindoestaanse hapjes naar de Maanfestatie. Ze leerde de recepten als klein kind van haar grootouders op droomeiland Mauritius. Koken is de manier waarop zij het liefst haar liefde aan mensen geeft en dat proef je! De opbrengsten van de hapjes gaan naar de ziekenhuiskosten voor haar broer Keilash.

De entree bedraagt 8 euro p.p. en is voor kinderen tot 18 jaar gratis.

Maanfestatie wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Kist en gemeente Castricum.

Meer berichten