Logo uitkijkpost.nl
Foto:
Akersloot

Kunstroute Akersloot

  Cultuur

AKERSLOOT - Dit jaar kun je weer genieten van een kunstroute in Akersloot. De deelnemers staan te popelen om je mee te nemen in hun wereld van creatieve ontwikkelingen. De route bevat dit jaar 12 locaties en 17 deelnemers. Enkelen hebben eerder deelgenomen aan de ‘Kunstroute Akersloot’ of ‘ Kunst in de Bollenschuur’ en er zijn ook nieuwe exposanten in de route van 2022. Ook deze keer kun je in tuinen, ateliers en woningen binnenlopen om een kijkje te nemen.

Op 21 en 22 mei van 11.00 tot 17.00 uur staan de deuren open en zijn de locaties gemarkeerd met een vlag van de kunstroute. Je wordt gastvrij ontvangen en ieder zal op zijn eigen manier de nieuwe werken exposeren. Er zijn verschillende creatieve kunstvormen: schilderijen, ijzerwerken, steengoed, dotpainting, foto’s, bronzen en epoxywerken, houtkunst, Kusudama en gevouwen boeken, textiel en keramiek. Kortom voor iedereen is er iets te beleven. 

Bij iedere locatie kun je een routebeschrijving krijgen. Het is altijd weer bijzonder om zoveel enthousiaste mensen te treffen die hun locatie beschikbaar willen stellen om de Kunstroute Akersloot te kunnen realiseren.

Meer berichten