Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Limmen

Limmen Cultuur zoekt versterking bij het organiseren van evenementen

  Cultuur

LIMMEN - Limmen Cultuur, bij velen bekend onder de naam Culturele Raad Limmen, bestaat uit een enthousiaste en creatieve groep vrijwilligers. Limmen Cultuur organiseert met veel succes in Cultureel Centrum Vredeburg en de sfeervolle PKN-kerk te Limmen lezingen van bekende en minder bekende schrijvers, muziekvoorstellingen, de Sinterklaasvoorstelling en de 4 mei herdenking.

Ook het tweedaagse evenement Artistiek & Creatief is populair bij zowel bezoekers als exposanten. Nu de maatregelen tegen Covid-19 zijn verminderd wil Limmen Cultuur weer gaan starten met het organiseren van deze evenementen.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde versterking, met name voor het bijhouden van de website en het maken van promotiemateriaal voor haar evenementen. Ook voor de organisatie van Artistiek & Creatief is zij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden dit evenement te organiseren.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van het bestuur, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@limmencultuur.nl.

Meer berichten