Logo uitkijkpost.nl
<p>Sabrina Tacci in haar Tarottempel bij Open Atelier Marina &amp; Sabrina.</p>

Sabrina Tacci in haar Tarottempel bij Open Atelier Marina & Sabrina.

(Foto: Marina Pronk)
Bakkum

Il viaggio continua, de reis gaat door!

  Cultuur

BAKKUM - Open Atelier Marina & Sabrina is elke vrijdag en sowieso elk tweede weekend van de maand open en er is een wervelende reis door de kunst gaande. Elke week verandert er iets en elke maand verandert er veel. Steeds meer details van de reis die de 2 kunstenaars vóór hun samenwerking maakten, maar ook de avonturen die ze samen beleefden komen in beeld. De reizen waarin Marina prachtige mensen ontmoette en door indrukwekkende landschappen zwierf. De reis die Sabrina in 2004 vanuit haar geboorteland Italië maakte waarna ze zich in Nederland vestigde en de innerlijke reis die o.a. leidde tot haar indrukwekkende Tarots. Niets staat vast, alles is fluïde en verandert in de tijd en wij bewegen mee.

Tacci’s Tarots
Sabrina droomde er al altijd van ooit haar eigen Tarot deck te maken. Ze verdiepte zich in elke tarot, de figuren, symbolen, getallen, kleuren en vertaalde de energie en kracht die ze voelde in 22 monumentale doeken. Sabrina exposeerde haar Tarots op diverse prachtige locaties in Berlijn, Italië en in Nederland. Vijf jaar later realiseerde Sabrina haar ‘Major Arcana Tarot deck’. Fotograaf Miquel Gonzales fotografeerde Sabrina’s 22 Tarots en Anita Vrielink ontwierp hiermee 22 prachtige Tarot kaarten. Verzamelaars in heel Europa bezitten intussen het Tarot deck van Sabrina Tacci, limited edition van 100 exemplaren, getekend en genummerd. Er zijn nog slechts 18 decks beschikbaar.

Expo
In het weekend van 9 en 10 april is het atelier ook weer op zaterdag en zondag open. Het aantal Tarots in de expositie groeit met de week en op 15 mei is de Tarottempel compleet. Noteer dus ook 15 mei alvast in uw agenda want dan vindt het minifestival Maanfestatie met spectaculaire live optredens plaats bij Open Atelier Marina en Sabrina.  

Meer berichten