Afbeelding
Facebookpagina KunstFietsRoute

Kunstenaars gezocht voor Kunstfietsroute

Cultuur Castricum

CASTRICUM - Voor het 25-jarig jubileum van de KunstFietsRoute zoekt de organisatie kunstenaars voor het evenement op 4 en 5 juni. Ook wordt gezocht naar kunstenaars voor de etalageroute. Deze wordt gehouden van 2 mei tot en met 6 juni in Castricum en Bakkum. Op 3 juni zal de opening KunstFietsroute en docentenconcert plaatsvinden in Toonbeeld Geesterhage. Op 6 juni, tweede Pinksterdag, wordt er geen actie gehouden.

Op 25 locaties tonen kunstenaars op hun eigen atelier of een groepslocatie hun kunstwerk waarbij op zondag ook muziek wordt uitgevoerd of gedichten worden verteld. In het totaal nemen circa 70 deelnemers deel. De KunstFietsRoute wordt op 2 dagen gehouden van 11.00 uur tot 17.00 uur, op een route van Castricum naar Bakkum (van Toonbeeld Geesterhage naar De Oude Keuken). In de folder, maar ook digitaal, zijn de stops te volgen, tevens herkenbaar op straat met de bekende vlaggen. Dit jaar wordt er van 2 mei tot 6 juni ook een etalageroute gehouden om op het 25-jarig jubileum te attenderen. Er is een grote variatie te zien in schilderijen, grafiek, houtwerk, fotografieën et cetera. voor iedere smaak.

Je kunt je nog aanmelden tot uiterlijk 5 maart. Op de website staan zowel het deelnameformulier voor een eigen locatie of de etalageroute. Voor de eigen locatie is het belangrijk om te weten dat je daar zelf voor zorgt en dat die alleen in Castricum of Bakkum kan zijn. Een aantal aspirant deelnemers beschikt niet over een eigen locatie. Heb je een geschikte locatie die je beschikbaar wilt stellen? Dit zou misschien ook een grote tuin kunnen zijn. Daarnaast volgt voor de kunstenaars een ballotage door de werkgroep KFR.

Reageer zo spoedig mogelijk via www.kunstfietsroutecastricum.nl of via KFR-Castricum@outlook.com