Een schilderij van Hans Goedhart.
Een schilderij van Hans Goedhart. Foto: aangeleverd

Hans Goedhart exposeert in De Oude Keuken

Cultuur Bakkum

BAKKUM - Van 7 februari t/m 4 april exposeert Hans Goedhart in restaurant De Oude Keuken in Bakkum.

Goedhart (Diemen, 1952) is van jongs af aan geboeid door mensen die kunnen weergeven wat zij zien. Vooral schilders die vanuit hun gevoel werken, hebben zijn voorkeur. Impressionisme, expressionisme, fauvisme en daaraan verwante stromingen in de schilderkunst hebben zijn bijzondere interesse. Hij is een ‘allesschilder’; allerlei uiteenlopende onderwerpen zijn in zijn werk terug te vinden. Eerdere tentoonstellingen in onder meer Castricum, Limmen, Amsterdam, Diemen, Wijk aan Zee, Amstelveen en Zaandam werden met enthousiasme ontvangen. 

Vele jaren heeft hij schilderlessen gevolgd bij Angèle van den Thillart. Met een krachtige penseelvoering schildert hij zijn veelzijdige onderwerpen. In de loop van de tijd is zijn kleurgebruik heftiger geworden. Hans werkt ook in opdracht. Hij heeft verscheidene muurschilderingen gemaakt. De laatste jaren schilderde Hans veel mensen. Door de coronapandemie werd dit echter moeilijker. Hans is daardoor zijn woonplaats Castricum en omgeving gaan schilderen,

De Oude Keuken, Oude Parklaan 117, Castricum. Openingstijden: maandag t/m zondag van 9.00 - 17.00 uur. www.deoudekeuken.net. Nadere informatie: 0251-657929 of 06-36302470, goedhart02@gmail.com.nl of expo@deoudekeuken.net.