Logo uitkijkpost.nl
Foto: Cultuurcoach Castricum op Facebook
Castricum

Wie zet Castricum op de kaart?

  Cultuur

CASTRICUM - De gemeente Castricum is op zoek naar cultuurorganisaties die verrassende en vernieuwende cultuurevenementen willen ontplooien in het dorp, waar inwoners van Castricum en toeristen van kunnen genieten. De gemeente nodigt kunstenaars, festivalorganisatoren, theatermakers en gezelschappen van harte uit om met een aanvraag te komen.

De subsidieregeling
Binnen de subsidieregeling Programmalijn gemeente Castricum op de kaart zijn er twee fondsen, waarvoor twee keer per jaar subsidie kan worden aangevraagd, namelijk vóór 15 maart en vóór 1 september. Op https://www.castricum.nl/over-de-gemeente/recreatie-toerisme-en-cultuur/cultuur vindt u verdere informatie over de aanvraagprocedure en de gevraagde stukken. 

Wie kan subsidie aanvragen?
Professionele cultuurorganisaties buiten Castricum kunnen aanvragen bij het fonds Cultuur en toerisme. Het totaalbudget van dit fonds is € 20.000 per jaar. Lokale cultuurorganisaties kunnen aanvragen bij het fonds gemeente Castricum op de kaart. Het totaalbudget van dit fonds is € 30.000 per jaar.

Bron en meer informatie: www.voorliefhebbers.nl 

Meer berichten