Logo uitkijkpost.nl
dancing in the moonlight MP & le nove sfere ST
dancing in the moonlight MP & le nove sfere ST (Foto: Marina Pronk)
Bakkum

Nieuwe expositie bij Atelier Marina & Sabrina

  Cultuur

BAKKUM - Precies vier jaar geleden begon de samenwerking van het kunstenaarsduo Marina Pronk en Sabrina Tacci op de prachtige locatie aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum en they are still going strong. Zó veel verschillende exposities ingericht; zó veel inspiratie opgedaan; zó veel mooie ontmoetingen; zó veel projecten uitgevoerd; zó veel live optredens; zó veel opdrachten; zó veel plannen uitgevoerd en zó veel plannen nog op de plank.

Vaste formule
Elke vrijdag en minimaal elk tweede weekend van de maand is de galerie en beeldentuin van 13.00 tot 18.00 uur open en vrij toegankelijk. Marina & Sabrina zijn lekker aan het werk terwijl de gasten rondkijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Kinderen zijn bijzonder welkom en mogen elke vraag stellen die ze maar kunnen bedenken.

9 levens
Marina: “We hebben ook nu weer een bijzondere expositie ingericht met talrijke verrassende combinaties en veel nieuw werk. Zoals de combinatie van ‘le nove sfere’ van Sabrina met mijn ‘dancing in the moonlight’. ‘Le nove sfere’ bestaat uit 9 mini light portraits op een paneel van 54 x 54 cm en ‘dancing in the moonlight bestaat uit 9 mini torso’s eveneens op een paneel van 54 x 54 cm. Het is een unieke combinatie waarin Sabrina en ik ieder onze eigen interpretatie geven van 9 sferen, 9 planeten, 9 levens.”

Coronaproof
Ze vervolgt: “We merken dat veel mensen niet meer precies weten of ze nou wel of niet naar binnen mogen. We moeten een uurtje eerder sluiten maar gelukkig mogen wij tot 17.00 uur open blijven met qr-controle. Er is voldoende ruimte om afstand te houden dus naar onze inzichten is het coronaproof. Het kan en het mag dus blijf alsjeblieft komen!”

Meer berichten