Logo uitkijkpost.nl
Bakkum

Expoëzietie bij Fase Fier

  Cultuur

CASTRICUM - In het weekend van 14 en 15 augustus zal een EX-POËZIE-TIE gehouden worden in de grote zaal van Hotel Restaurant Fase Fier in Bakkum. Aan de ‘Wall of Fame’ van 20 x 4 meter zullen tegen een achtergrond van visnetten zo’n kleine 200 gedichten op kleurrijke bordjes van hout of canvas (A4 formaat) te bewonderen zijn. Deze bordjes met gedicht hebben de toepasselijke naam ‘Poëzietjes’ gekregen.

Het programma (Onder voorbehoud van wijzigingen en coronamaatregelen):
Zaterdag 14 augustus

11.00 opening door burgemeester Mans
11.15 Dichters aan het woord
11.15 Woordjes vooraf (Bob van Leeuwen) | Duur: 10 min.
11.25 Thomas Möhlmann | Duur: 20 min.
11.45 Stadsdichter van Beverwijk (Janneke Methorst) | Duur: 20 min.
12.05 Stadsdichter van Alkmaar (Joris Brussel) | Duur: 20 min.

12:25 Muziek Die Vers | Duur: 35 min.13:00 Dichters aan het woord
13.00 Voormalig stadsdichter van Velsen (Van Houten) | Duur: 20 min.
13.20 Dorpsdichter van Uitgeest (Dorothé Rodenburg) | Duur: 20 min.

13:40 Workshop gedichten maken | Duur 60 minuten o.l.v. Denise Kam
14:40 Dichters aan het woord
14.40 Dorpsdichter van Castricum (Bob van Leeuwen) | Duur: 20 min.
15.00 Annemarie Kuster | Duur: 10 min.
15.10 Denise Kamp | Duur: 10 min.
15.20 Jeroen van Luiken-Bakker | Duur: 20 min.
15.
40 Jet Kat | Duur: 20 min.
16:00 Muziek Edouard | Duur: 60 min.
17:00 Afsluiting

Zondag 15 augustus:
11.00 Muziek Menno Twisk | Duur 20 min.
11.20 Dichters aan het woord
11.20 Bob van Leeuwen | Duur: 20 min.

11.40 Wim Meyles | Duur: 20 min.
12.00 Neeltje Koning | Duur: 10 min.
12.10 Frank van Heusden | Duur: 10 min.

12.30 Muziek Twijfelbrigade | Duur: 60 min.
13.30 Dichters aan het woord
13.30 Jeroen van Luiken-Bakker | Duur: 20 min.
13.50 Dick Groot | Duur: 20 min.

13.30 Muziek Colet Nierop (harp) | Duur: 30 min.
14.00 Dichters aan het woord
14.00 Maxime Aafjes | Duur: 20 min.
14.20 Bob Blinkhof | Duur: 20 min.
14.40 Richelle Edens | Duur: 20 min.

15.00 Muziek Colet Nierop (harp) | Duur: 30 min.
15.30 Dichters aan het woord
15.30 Jeroen Besseling | Duur: 20 min.
15.50 Saskia Steenbakkers | Duur: 10 min.

16.00 Muziek Edouard | Duur: 60 min.
17.00 Open podium | Duur: 30 min.
17.30 afsluiting (of tot natuurlijk einde)

Openingstijden 11.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 5,- inclusief consumptie. Twee dagen: € 7,50. Tot 12 jaar gratis.
Verdere informatie is te verkrijgen via www.bobvanleeuwenbakkum.nl 

Meer berichten