Verlangen in Bakkum
Logo uitkijkpost.nl
<p>Vlinder</p>

Vlinder

(Foto: Marina Pronk)
Bakkum

Verlangen in Bakkum

  Cultuur

BAKKUM - Elke vrijdag, maar ook in het weekend van 12 en 13 december staat de deur van atelier Marina & Sabrina aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum wagenwijd open. 

Onderweg naar ‘als het weer mag’ heeft kunstenaarsduo Marina & Sabrina een prachtige nieuwe expositie ingericht met het thema ‘verlangen’. De tentoonstelling doet recht aan deze tijd van onzekerheid en introspectie. In het moment zijn, binnen blijven en durven dromen van de vrijheid die we missen. Een expositie vol foto’s, beelden, schilderijen en tekeningen die beroeren, ontroeren.

Zoekt u nog een pakje voor onder de boom? Er zijn nog enkele edities van de kalenders die Sabrina en Marina gemaakt hebben, verkrijgbaar en er is meer.. veel meer!

Blijft u komen om even heerlijk te genieten! Vanzelfsprekend zonder snotneus maar met mondkapje en schone handen bent u bijzonder welkom op deze prachtige locatie met galerie en beeldentuin vol kunst en cultuur. Voor alle bezoekers ligt een klein cadeautje klaar. De toegang is als altijd gratis.

Meer berichten