Limmen Cultuur organiseert uniek online kerstconcert 2020
Logo uitkijkpost.nl
<p>Geniet vanuit je luie stoel thuis van dit unieke kerstconcert.&nbsp;</p>

Geniet vanuit je luie stoel thuis van dit unieke kerstconcert. 

(Foto: aangeleverd)
Limmen

Limmen Cultuur organiseert uniek online kerstconcert 2020

  Cultuur

LIMMEN - Tweede kerstdag, 26 december organiseert Limmen Cultuur een kerstconcert. Ondanks alle coronaregels kunnen de mensen van Limmen en wijde omgeving genieten van het traditioneel kerstconcert van Limmen Cultuur. Een kerstconcert met de Tata Steel big Band ‘The Swing Masters’ in Cultureel Centrum Vredeburg in Limmen in dit gedenkwaardige jaar 2020.

De big band verzorgt een muzikaal tussengerecht voor iedereen, aangevuld met een zangeres en in de traditionele Big Band bezetting met een ritmesectie, trompet, saxofoon, trombone en hoornsectie. Met een uitgebreid kerstrepertoire vol kerstliedjes en zo af en toe een klein muzikaal zijspoor, zorgt Limmen Cultuur dat dit kerstconcert gewoon door alle kerst- en jazzliefhebbers kan worden bijgewoond. Bijzonder, vanuit de eigen luie stoel!

Met vocale versterking van Käthe van der Hurk en onder muzikale leiding van André Elders zal dit concert er één worden waar letterlijk met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Zowel op YouTube als via de lokale TV zender Castricum TV wordt dit concert op tweede kerstdag uitgezonden.

Hou de website www.limmencultuur.nl en van Castricum 105 in de gaten voor het uitzendschema van dit kerstconcert, evenals de Facebookpagina van The Swing Masters, zodat u dit unieke concert niet hoeft te missen. Tot ziens bij dit kerstconcert.

Meer berichten