Logo uitkijkpost.nl

Portret van Inez van Deelen Sigg

Bakkum

Portretten en meer

  Cultuur

BAKKUM - Het weekend van 10 en 11 oktober zet atelier Marina & Sabrina de deuren van hun prachtige atelier aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum opnieuw open. 

Portret
De eerste succesvolle expositie ‘Portret’ met gastexposant Inez van Deelen Sigg, vraagt om een tweede editie. Ook komende maand zijn zowel rechts- als linkshandig geschilderde portretten van Inez van Deelen Sigg gecombineerd met het werk van Sabrina Tacci en Marina Pronk. Marina vertelt: “Een maand of vier geleden brak Inez haar rechter arm waardoor tekenen en schilderen onmogelijk leek. Ze nam potlood en penseel in haar linker hand en schilderde de meest indrukwekkende portretten. Hoewel Inez rechts dankzij die breuk nog steeds veel pijn heeft, lukt links schilderen plotseling niet meer. De verf is nog amper droog van dit prachtige portret dat Inez met rechts schilderde maar waarin de invloed van links onmiskenbaar aanwezig is.”

Live muziek
Op zondag 11 oktober is er live achtergrondmuziek door Koko Lawson. Hij is de oprichter van Djembé Défi waarmee hij met zijn collega’s Afrikaanse workshops en optredens verzorgt. In de tentoonstelling bespeelt hij verschillende Afrikaanse instrumenten waaronder de Balafon en N’goni. Koko bracht z’n muzikale roots mee naar Nederland om hier full time muziek te delen met wie maar wil. Dat muziek mensen samenbrengt, verbroedert en verbindt weet hij als geen ander en dat is precies waarom Sabrina en Marina hem juist nu gevraagd hebben om zijn prachtige muziek te delen.

Genieten
Mits geen verkoudheidsverschijnselen, met schone handen, op 1,5 m afstand en als er meer gasten zijn mét mondmasker, is iedereen elke vrijdag én komend weekend van 13.00 tot 18.00 uur welkom en de toegang is als altijd gratis.

Meer berichten