Logo uitkijkpost.nl
Foto: Frieda Verbree
Bakkum

Expositie 'De Vrouw'

  Cultuur

BAKKUM - Het Atelier Marina & Sabrina draait alweer een poosje op volle toeren. Iedere vrijdag en ook het weekend van 22 en 23 augustus staat de deur van 13.00 tot 18.00 uur uur wagenwijd open. Dat weekend start een nieuwe expositie, die te zien zal zijn tot en met 4 september.

Marina: “Het thema van deze volledig vernieuwde expositie is ‘de Vrouw’. Autonoom fotograaf en gastexposant Frieda Verbree heeft in haar carrière veel vrouwen gefotografeerd. Vrouwen zonder opsmuk, geposeerd of tijdens hun bezigheden, krachtig en kwetsbaar tegelijk. Frieda legt op haar eigen bijzondere wijze dat vast wat haar raakt.”

Iedereen die ooit te gast was in het Atelier van Marina Pronk & Sabrina Tacci weet dat ‘de Vrouw’ eveneens een terugkerende bron van inspiratie is voor dit kunstenaarsduo. De combinatie van hun werk met de foto’s van Frieda maakt dat expositie ‘de Vrouw’ een ware ode is aan de vrouw in al haar facetten.

De expositie wordt op zondag 23 augsutus feestelijk geopend met een live optreden van AYCE. Voluit ‘All You Can Eat’ is de muzikale equivalent van een hangmat in de avondzon waarbij de muziek niet allesoverheersend, maar gewoon heerlijk is om naar te luisteren. AYCE speelt vooral covers maar minder de bekende. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Amos Lee, Counting Crows, Paolo Nutini, Tom Waits of Jack Johnson. Aanvang 14:30 uur, buiten in de beeldentuin van Open Atelier Marina & Sabrina.

Vanzelfsprekend mits geen verkoudheidsverschijnselen, met schone handen en op 1,5 m afstand.

Meer berichten