BiebStart gaat weer van start
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Erika Dekker-de Groot
Castricum

BiebStart gaat weer van start

  Cultuur

CASTRICUM - De bibliotheek gaat weer starten met BiebStart. Na een paar maanden online mag het gelukkig weer live in de bibliotheek. Er wordt weer voorgelezen op woensdag 5 augustus. De activiteit begint om 10.00 uur. Toegang is gratis maar aanmelden is in verband met de RIVM maatregelen noodzakelijk. Dat kun je doen op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda.

BiebStart 

Woensdagochtend is dé ochtend voor jonge kinderen tot vier jaar en hun (groot)ouders in de bibliotheek. Tijdens de BiebStart ochtenden ben je volop in de gelegenheid om andere jonge ouders te ontmoeten. Onderdelen van de collectie worden uitgelicht, zodat je de bibliotheekcollectie voor kinderen van 0 tot 4 jaar beter leert kennen. Soms wordt er ook een gastspreker uitgenodigd of een thema behandeld. Neem eens een kijkje op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/BiebStart

Toegang tot de BiebStart activiteiten is gratis. Samen met je kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is leuk en stimuleert ook de taalontwikkeling.

Meer berichten