Logo uitkijkpost.nl
Veer en muur met plant.
Veer en muur met plant. (Foto: Frieda Verbree)
Bakkum

'Mysterie' bij atelier Marina & Sabrina

  Cultuur

BAKKUM - Het atelier Marina & Sabrina was enkele maanden gesloten, maar intussen is deze heerlijke ‘kunstplek’ weer iedere vrijdag en ook komend weekend van 13.00 tot 18.00 uur open. Vanzelfsprekend mits geen verkoudheidsverschijnselen, met schone handen en op 1,5 m afstand is iedereen van harte welkom!

“Ditmaal doen we het anders! De tijd is rijp is voor iets raadselachtigs, iets ongrijpbaars en onverwachts. Daarom hebben wij autonoom fotograaf Frieda Verbree uitgenodigd haar fotoserie ‘Mysterie’ bij ons te exposeren. In het najaar van 2019 maakte Frieda een wandelreis door het midden-Atlas gebergte in Marokko. De foto’s die vooral in tweeluiken worden getoond, verbeelden het gevoel dat dit prachtige, ruige stuk van Marokko bij haar opriep. In deze expositie combineren we het werk van Frieda met schilderijen van Sabrina en voornamelijk beelden van mijn hand”, aldus Marina. De expositie zal tot en met vrijdag 14 augustus te zien zijn.

De expositie wordt op zondag 12 juli feestelijk geopend met een live optreden van Aura. "Wat een eer dat dit muzikale duo bij ons komt spelen", vertelt Marina. "Ze werden warm aanbevolen door een echte pro als ‘twee leuke lieve jonge mensen die echt goed zijn!’." Aura is een Americana-duo gevormd door de Zaanse muzikanten Auke (gitaar, zang) en Jindra (percussie, zang). Het repertoire bestaat uit countryballads met harmonieuze samenzang tot feestelijke Bluegrass. Aanvang zondag 12 juli om 14.30 uur, lekker buiten in de beeldentuin van Open Atelier Marina & Sabrina.

Meer berichten