Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Naar het concertgebouw met de bus

  Cultuur

CASTRICUM  - Houdt u van klassieke muziek? Vindt u het fijn om van concerten te genieten in het Concertgebouw in Amsterdam? Ziet u er tegenop om alleen te gaan of om zelf naar Amsterdam te reizen? Dan heeft het Uitbureau Castricum (UBC) voor u de oplossing: de 'concertbus', die rijdt voor door het UBC geselecteerde series concerten.

Deze bus brengt u comfortabel naar het Concertgebouw en zet u daar voor de deur af en haalt u daar, na afloop van het concert, ook weer op en brengt u terug. U stapt op in Castricum – er zijn 7 opstapplaatsen - óf op het stationsplein van Uitgeest – dus er is altijd wel één opstapplaats bij u in de buurt.

Deze bus rijdt voor jong en oud
Binnenkort kiest het UBC twee series uit het aanbod van het Concertgebouw. U beslist zelf welke serie u wilt bijwonen en op welke rang u wilt zitten. De kaarten voor deze concertseries krijgt u rechtstreeks van het Concertgebouw toegestuurd, UB Castricum verzorgt het busvervoer voor u. De kosten van dit busvervoer zijn ongeveer € 12,00 per concert en worden per seizoen berekend, afhankelijk van het aantal deelnemers. U bent op deze manier meestal goedkoper uit dan met trein, tram of parkeerkosten.

Wilt u in aanmerking komen om de informatie over de gekozen series te ontvangen of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:
Angelie Graumans T 0251-826 466 E: amg.graumans@ziggo.nl
Elly Horsman-van den Berg T 06- 5206 1134 E: ellyhorsman08@gmail.com
Margreet de Haas T 0251-311 672 E: margreetdehaas@hotmail.com.

Meer berichten