Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Messiah.nl

  Cultuur

Een bewerking van delen van de (young) Messiah met gezongen en gesproken teksten in het Nederlands

CASTRICUM/LIMMEN - Het projectkoor van De Witte Duif zal op zondag 22 december twee uitvoeringen geven van een bewerking van delen van de (young) Messiah van Händel. Bijzonder aan deze versie is dat de oorspronkelijke Engelse teksten door Corrie de Geeter en Marianne Beitler naar het Nederlands zijn vertaald. Tussen de liederen zijn teksten geschreven, die het verhaal van de Messiah ongekend indringend en toegankelijk maken.

Deze combinatie maken deze Messiah.nl tot een onvergetelijke ervaring en een heel bijzondere manier om dit jaar in de stemming voor Kerst te komen. De eerste uitvoering is in de Protestantse kerk van Limmen, op zondagmiddag 22 december om 16.00 uur. De tweede uitvoering is in de Dorpskerk in Castricum op zondagavond 22 december om 20.30 uur.

Er worden gratis toegangskaarten uitgegeven. Je kunt kaarten bestellen bij Angelie Graumans, tel. 0251-826466 of amg.graumans@ziggo.nl. Je kunt de kaarten tot uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de uitvoering bij de ingang van de kerk ophalen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Meer berichten