Afbeelding
Foto: Rick Hof

Lidewijde Paris over haar boek 'Hoe lees ik?'

Cultuur Limmen

Lidewijde Paris spreekt op vrijdag 1 november om 20.00 uur in Cultureel Centrum Vredeburg over haar boek 'Hoe lees ik?'. Lidewijde Paris was boekverkoper, journalist en interviewer en werkte lang als redacteur en uitgever. In 2016 verscheen haar eerste boek 'Hoe lees ik?'.

Dit boek was de start van de Lees!ambassade, waarmee ze op een onderhoudende en toegankelijke manier het literaire lezen promoot. Daarnaast geeft zij Lees!workshops op scholen, in bibliotheken, boekwinkels en op vrijdag 1 november in Limmen. Ze brengt alledaagse dingen zoals filmpjes, posters, schilderijen en advertenties in verband met literatuur en doet dat op interactieve wijze. Op inspirerende en enthousiaste wijze, bevlogen en vol humor heeft ze al veel mensen aangezet tot nog meer lezen.Na haar eerste boek verscheen ook het tweede met als titel "Hoe lees ik korte verhalen?". Daarnaast heeft zij ook twee literaire scheurkalenders geschreven.

Lidewijde Paris kan als geen ander tips geven, waardoor het boeken lezen nog leuker wordt. Kom luisteren in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 1906 AL te Limmen. Kijk voor nog meer informatie, reserveringen, prijzen en onze overige voorstellingen op www.limmencultuur.nl.