De huidige Frogs. Van links naar rechts: Jean Hanck (gitaar), Dave van der Schaaf (piano/hammond), Cor Boot (drums) en Jaap Neele (basgitaar/fluit)
De huidige Frogs. Van links naar rechts: Jean Hanck (gitaar), Dave van der Schaaf (piano/hammond), Cor Boot (drums) en Jaap Neele (basgitaar/fluit) Foto: aangeleverd

Frogs terug op het podium

Cultuur Limmen

Op zondag 3 november is de legendarische Castricumse formatie The Frogs Ltd. weer te zien en te beluisteren tijdens een Rock- en Bluesmiddag in de Heeren van Limmen.

Deze band heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de roemruchtige jaren '60 van de vorige eeuw, waarin popmuziek, blues en rock hoogtij vierden. The Frogs brachten in die periode drie singles uit, waarvan 'The man on the Cloud' in 1967 de meeste bekendheid genoot.

In de Heeren van Limmen wordt de blues afgewisseld met een aantal bekende nummers van de Animals, Beatles, Byrds, Stones, Crosby, Stills, Nash & Young en ook Bob Dylan ontbreekt niet op het repertoire.

Elk optreden van The Frogs staat garant voor een gezellig, sfeervol en luisterrijk muziekevent dat een feest van herkenning is. Iedereen is dus op 3 november vanaf 16.00 uur van harte welkom in de Heeren van Limmen aan de Dusseldorperweg 103. De entree is gratis.