Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Toontje Lager komt naar Akersloot

  Cultuur

De immens populaire Nederlandstalige band Toontje Lager komt op zaterdag 26 oktober naar De Vriendschap in Akersloot voor een optreden. Toontje Lager was naast Doe Maar een van de populairste bands uit de tachtiger jaren met hits zoals; Net als in de film, Achter de Wolken, Vroeg of Laat en het succesnummer van de band 'Stiekem gedanst'. Nog veel meer hits volgden en Toontje Lager was in die jaren een van de meest gevraagde groepen.

Zanger Erik Mesie begon in de jaren negentig een solocarrière die ook zeer succesvol was, maar de drang om weer met een band te gaan optreden werd steeds maar groter. Erik Mesie ging in 2017 samenwerken met Henk Temming en de Nederpop All Stars, deze tour was een succes.

In 2018 kwam de band weer bij elkaar en werd besloten om in 2019 een tour te doen langs grote en kleine zalen om hun vroegere fans, maar zeker ook hun huidige fans, te laten genieten van hun vele hits.

Door goede contacten met De Vriendschap kwam het management van Toontje Lager met het voorstel om in oktober een optreden in Akersloot te gaan doen.

Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar bij café De Vriendschap en Novy Velzeboer in Akersloot. Via internet zijn tickets verkrijgbaar bij ticketservice: www.ikbenaanwezig.nl.

Het voorprogramma zal deze avond worden verzorgd door De Bikkels, een formatie uit Akersloot die op dit moment erg in de belangstelling staat. 

Meer berichten