Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Walk-in concerten Akersloot

  Cultuur

Ze komen er weer aan… de Walk-in concerten in Akersloot. Dit jaar alweer de achtste editie. Voor de mensen die nog niet weten wat dit inhoudt: tijdens de Walk-in zullen enthousiaste solisten, duo's, bandjes en een koor hun muziek ten gehore brengen in huiskamers, schuren, garages en woonkeukens.

De muziek varieert van easy listening, jazz, pop, americana, rock tot Nederlandstalig. Er hebben zich inmiddels 18 acts aangemeld. Elk jaar komen er weer meer muzikanten bij. De enige voorwaarde waaraan deelnemers moeten voldoen, is dat ze gelinkt moeten zijn aan Akersloot. Verspreid over het hele dorp kun je dus heerlijk komen luisteren naar een grote diversiteit aan muziek. De optredens zijn op zondagmiddag 3 november en beginnen stipt op elk halfuur. We trappen af om 13.30 uur en de laatste set begint om 16.30 uur. Elke set duurt een halfuur, zodat iedereen voldoende tijd heeft zich naar de volgende locatie te begeven.

De muziekmiddag wordt traditiegetrouw vanaf 17.30 uur afgesloten in de Storey Club aan het Wilhelminaplein, waar men samenkomt om te genieten van de laatste band en om gezellig na te praten.

        

Meer berichten