SeptemberBlues
SeptemberBlues Foto: aangeleverd

Muziekmiddag Zonnebloem

Cultuur Limmen

De Zonnebloem Limmen organiseert op zaterdag 21 september voor haar gasten een gezellige muziekmiddag waarin twee koren uit de regio een optreden verzorgen.

'SeptemberBlues' uit Limmen treedt voor de pauze op. Dit koor, in september 2017 ontstaan vanuit het black gospel choir B.lief, telt nu ongeveer twintig enthousiaste leden en richt zich op soul, blues en gospels. De begeleiding is in handen van bassist Bert Afink en van drummer Marc Honig. De muzikale leiding heeft Judith Wognum. SeptemberBlues vormt samen met band en dirigent een hechte, warme groep die zowel repetities als optredens als een feestje ervaart.

Na de pauze laat het shantykoor 'Heeren Zeventien' uit Akersloot van zich horen. Het koor is opgericht in 2002 en zingt Nederlandse en Engelstalige liederen, die met de zee, de vaart en de zeelieden te maken hebben. Naast zeemansliederen hebben de heren ook andere gezellige liederen op het repertoire staan zoals van The Dubliners en Rowwen Hèze. Het plezier en enthousiasme stralen er in ieder optreden vanaf.

Beide koren staan garant voor veel luisterplezier. Het belooft een gevarieerde muziekmiddag te worden waarbij er voor het publiek veel te genieten valt. Zaterdag 21 september in Heeren van Limmen. Aanvang 14.00 uur. Zaal open 13.30 uur.
Heeft u vervoer nodig? Bel Ria Hooijboer 072-5052235.

Shantykoor Heren Zeventien