Afbeelding
Foto: Pixabay

Diversion speelt Indie rock in Bakkerij

Cultuur Castricum

Nieuw leven staat hoog in het vaandel van de Bakkerij, van oudsher een kweekvijver voor ook bekende bands. Vrijdag 20 september speelt er de viermensformatie 'Diversion' met een gemiddelde leeftijd van rond de zestien met nagenoeg evenzoveel eigen nummers aangevuld met een aantal covers. Met gezonde wedstrijdspanning klimmen Jone, Senne (beiden gitaar), Zilt (drums) en Sara (basgitaar en zang) om 21.00 uur het podium in de Bakkerij op voor een optreden.

Het is een prachtige gelegenheid te laten zien waar de Bakkerij in het verleden sporen heeft verdiend: het lanceren van muzikaal talent. Vier creatieve jonge mensen spelen hun eigen muziek en presteren het ook om daarnaast nog niet mis te verstane nummers van the Blackies and Twin Peaks ten gehore te brengen.

Vrijdagavond is vrije entree en kan je naar hartenlust het enthousiasme van een stevige band komen beluisteren. Het Café is open vanaf 20.00 uur en Diversion speelt vanaf 21.00 uur

Op zaterdag 21 september nog een ander muziekfeestje dan staan de Two Imaginary DJ's op het podium. Dat staat garant voor een fijne avond swingen op soul en funk. De poorten van de Bakkerij gaan open om 21.00 uur en je kunt voor een bijdrage van 5 euro lekker dansen tot 01.00 uur. De Bakkerij bevindt zich op Dorpsstraat 30 in Castricum.