Logo uitkijkpost.nl
Limmen

The Think BIG-band opent seizoen 'Vredeburg'

  Cultuur

The Think BIG-band! uit Castricum opent seizoen 2019-2020 bij Jazz Session Club 'Vredeburg' in Limmen.

The Think BIG-band! uit Castricum is een voltallige big band met een rijk verleden. De oorsprong van de big band dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam 'Triple E'. Met o.a. twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

De 20 muzikanten vormen samen een dynamisch koppel dat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi) professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in diverse soul, blues en funkbands. Naast ervaren muzikanten vindt ook de jonge, nieuwe generatie aansluiting in de band. Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazz fan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt zal door The Think BIG-band! geïnspireerd raken. The Think BIG-band! staat onder leiding van muzikale duizendpoot René Breetveld.

The Think BIG-band, Jazz Session Club 'Vredeburg', zondag 22 september 2019, 15.00 uur.
De toegang is vrij, maar u kunt de Jazz Session Club steunen door lid te worden voor € 7 per persoon voor het gehele jaar.
Inlichtingen: Fred Timmer, 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl

Meer berichten