Jeroen en Anouk (leerling bij De Oude Keuken).
Jeroen en Anouk (leerling bij De Oude Keuken). Foto: aangeleverd

De Oude Keuken neemt afscheid van Jeroen Walstra

Cultuur Bakkum

Jeroen Walstra,  de muziekvrijwilliger van De Oude Keuken, gaat stoppen en draagt het stokje over. Jeroen heeft jarenlang minimaal twee zondagen per maand een fantastisch muziekprogramma verzorgd voor De Oude Keuken. In de afgelopen jaren hebben verschillende bands, muzikanten en andere acts er elke keer weer een feestje van gemaakt. Deze muziekmiddagen hebben mede bijgedragen aan de bekendheid en de groei van de sociale onderneming.

De Oude Keuken is Jeroen hier zeer dankbaar voor en wil hem op zijn laatste zondag in het zonnetje zetten, dus roept iedereen op om zondag 15 september vanaf 15:00 uur langs te komen om afscheid te nemen van deze geweldige vrijwilliger.

En natuurlijk is er deze middag muziek: Blue Coat uit Alkmaar. De groep met zangeres Aaltsje Hoekstra heeft vele jazz standards, latin en blues op het programma.

Een open sound, dynamiek en improvisaties komen in intieme jazz ballads tot hun recht en worden afgewisseld met latin en swingend werk. Speelvreugde staat bij Blue Coat hoog in het vaandel. Naast Aaltsje Hoekstra, op drums Hans Beljon, Gabriel Reus tenorsax, Jaap Hartog en Tjeerd Andringa gitaren en Klaas Doedens op bas.

Blue Coat