Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Zangers gezocht voor de Messiah

  Cultuur

In de periode voor Kerst zal De Witte Duif een unieke versie opvoeren van de Messiah van Händel waarin de liederen in het Nederlands zullen worden gezongen. De muziek bestaat echter onveranderd uit de zeer bekende en aansprekende melodieën van Händel. Denk bijvoorbeeld aan het ontroerende 'Comfort ye', het vrolijke 'For onto us a child is born', de lieflijke Pastorale 'He will lead his flock', en natuurlijk het zeer bekende 'Hallelujah!'.

Ze zoeken nog zangers voor het koor. Hiervoor hoef je overigens echt geen ervaren zanger te zijn. Het gaat er vooral om dat je het leuk vindt om mee te zingen met een groep enthousiaste mensen. Als je dus altijd al een keer hebt willen meezingen met het 'Hallelujah!' en al die andere prachtige melodieën van de Messiah, dan is dit een unieke kans! En hoe kun je dichter bij het mysterie van de onsterfelijke muziek van Händel komen dan door zelf mee te zingen?

De repetities zijn elke week op woensdagavond vanaf 18 september om 20.00 uur in het Clusius College te Castricum. Tot half december zullen er ongeveer 10 repetities zijn. De uitvoering zal zijn op zondagavond 22 december in de protestantse kerk van Limmen. Deelname is gratis. Als je je wilt aanmelden of als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Arnold Faber, e-mail: arnold.faber@icloud.com, tel.:06-36180554 .

Meer berichten